Kippen vragen ...
search
  • Kippen vragen ...
  • Kippen vragen ...
  • Kippen vragen ...

Kippen vragen ...

€ 36,50
Inclusief belasting 1 to 3 dagen na ontvangst betaling

Kippen vragen....?

Aantal
Op voorraad

Uit het leven van kippenhouders gegrepen:


dit boek geeft een unieke kijk van binnenuit op en in de praktische wereld van kippenliefhebbers!
Het bevat een bundeling van vragen en praktijkervaringen van kippenhouders over allerhande dagelijkse zaken.
Over het ‘hoe’ en ‘wat’, met praktische antwoorden en adviezen.
Informatie waarmee een kippenhouder zélf problemen kan oplossen waar een ander al tegenaan liep!.

En... domme vragen zijn er niet!

Gedurende twee jaar werden honderden vragen die op social media werden gesteld over het houden van kippen, over problemen die telkens en telkens weer terugkomen, verzameld. Twee jaar, omdat per jaargetijde problemen en vragen daarover anders zijn.
Vragen van mensen die beginnen met het houden van kippen, maar ook van mensen die al langer kippen hebben, en dagelijks tegen allerlei praktische problemen aanlopen. Vragen die soms vermakelijk zijn, soms bizar, en andere die emotie en ook wanhoop weergeven.
Al die vragen worden beantwoord, samen met de soms hilarische reacties van lezers, met tips, anecdotes en wetenswaardigheden.
Niet alleen door de praktische adviezen is dit boek waardevol, maar het is ook leuk om te lezen.
Want domme antwoorden zijn er wel...
Menigeen kakelt slechts naar beste weten, wat vermakelijk is om te lezen. Daarom zijn tal van adviezen en waar nodig commentaar toegevoegd.
Geen ellenlange zoektocht meer om op internet het goede antwoord op een vraag, die vaak gesteld wordt, te vinden. Want wat is er mooier als je antwoorden uit de praktijk krijgt? Vragen en reacties gaan vooral over het kraaien van hanen, agressiviteit van hanen, onderlinge agressiviteit, windeieren en eierpikken, verenpikken en kannibalisme, voeding en drinken, wat een kip wel of niet mag eten, huisvesting, bodembedekking in het nachthok en beplanting in de ren, hoe je rode vogelmijt/bloedluis effectief kunt bestrijden, hoe je moet (laten) broeden, of je bij een kloek andere kuikens kunt zetten, op welke leeftijd kuikens naar buiten mogen, of een kloek met kuikens bij de andere kippen mag, hoe je kippen aan een vreemde kip kunt laten wennen enz.

Dit is dan ook met recht een boek dóór en vóór kippenliefhebbers!

KIPVRAAG

Datasheet

Jaar
2021
Druk
1e
Pagina's
144
Foto's
500+